L'Ajuntament contracta temporalment cinc persones que estaven en situació d'atur

Última revisió 05-05-2022 09:40
04/05/2022

La Regidoria d'Inserció Laboral informa que s'ha contractat cinc persones que estaven en situació d'atur, gràcies a les subvencions rebudes de la Diputació de Barcelona i a Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, adquirint experiència laboral en un entorn real de treball, per a la seva inserció laboral. Dilluns van començar a treballar i aquest migdia l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Sònia Viñolas, els ha rebut per donar la benvinguda al consistori. 

L'Ajuntament ha contractat una tècnica d'ocupació, formació i empresa a través del Programa de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona i una cap de colla i dos peons forestals-jardiners del servei d'Espais Verds i una auxiliar administrativa a l'Oficina d'Habitatge a través del Programa Treball als barris 2021. 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Contractacions temporals.
Imatge d'aquest matí de les noves incorporacions a l'Ajuntament amb l'alcaldessa i la regidora d'Inserció Laboral. Foto: AjMalgrat.