L'Ajuntament remodelarà el carrer Narcís Monturiol i obre un procés participatiu amb el veïnat per decidir el projecte

Última revisió 16-07-2021 12:24
16/07/2021

El govern municipal té voluntat de remodelar el carrer de Narcís Monturiol. Per fer-ho, vol comptar amb l’opinió del veïnat. Per això, l’Ajuntament obre un procés de participació, perquè les veïnes i els veïns expliquin de primera mà els problemes i les necessitats del carrer i així definir el projecte de millora. Hi haurà dues sessions de treball amb veïnat: el 21 de juliol i el 3 d’agost.

La primera sessió de treball amb les veïnes i els veïns del Narcís Monturiol es farà el pròxim dimecres a les 20 h al carrer. En aquesta primera trobada es presentaran els objectius de la participació i es portarà a terme una dinàmica de grup per identificar punts febles i forts del carrer que ajudin a definir el projecte de millora.

Donada la situació de pandèmia sanitària, és necessari inscriure’s abans per poder organitzar grups. Es pot fer a través del correu electrònic participacio@ajmalgrat.cat amb el nom i cognom i un número de telèfon, o bé amb una trucada al 93 761 98 13.

A les sessions participatives presencials només podran assistir les veïnes i els veïns del carrer de Narcís Monturiol. La resta de la ciutadania també pot participar a través de la plataforma decideix.ajmalgrat.cat on es publicarà tota la informació relacionada amb el procés participatiu.

La segona sessió es farà el 3 d’agost, també a les 20 h al mateix carrer, i servirà per presentar les solucions i les alternatives tècniques que es plantegin durant la primera trobada de treball de la setmana vinent. També es recolliran opinions i es promourà el debat per trobar una solució de consens per al projecte de millora del carrer.

 

 

 

Una imatge d'ahir al migdia del carrer Narcís Monturiol. Foto. AjMalgrat.
Una imatge d'ahir al migdia del carrer Narcís Monturiol. Foto. AjMalgrat.