L'alcaldessa demana col·laboració al delegat del Govern per desencallar que el tanatori tingui subministrament elèctric

Última revisió 03-02-2023 13:45
27/01/2023

El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat Malgrat de Mar aquest matí dins la ronda de contactes que fa amb alcaldes i Ajuntaments per conèixer de primera mà la situació del territori. El delegat s'ha reunit amb l'alcaldessa, Sònia Viñolas, i amb tècnics municipals per tractar diferents temes i projectes que Malgrat té sobre la taula en aquests moments. L'alcaldessa ha demanat ajuda al delegat de la Generalitat de Catalunya per desbloquejar la situació del tanatori que es va acabar ara fa dos anys i no pot entrar en funcionament per manca de subministrament elèctric.

Sònia Viñolas i els tècnics municipals han detallat quina és la situació del tanatori i totes les tramitacions que ja ha portat a terme el consistori malgratenc per intentar desencallar la situació. L'alcaldessa ha demanat la col·laboració del Govern de la Generalitat per ser interlocutor amb la companyia subministradora d'electricitat i intentar trobar la via que permeti que el tanatori entri en funcionament aviat. 

L'alcaldessa també ha exposat altres qüestions com els problemes d'inundacions que provoquen els temporals de mar en el Camí de la Pomereda, el pla de motes de la llera del riu de la Tordera, el projecte del tram 0 de la riera de Sant Genís i l'ampliació de la multinacional japonesa química-farmacèutica AGC Pharma Chemicals Europe.

Joan Borràs ha estat rebut a la seva arribada a Malgrat de Mar per l'alcaldessa, acompanyada de les regidores de govern, Cinzia Valbonesi i Sarah Corpas, i pels regidors de l'oposició, Carme Ponsa i Miquel Àngel Ruiz de JXM, i Ramir Roger, Ester Martínez i Joaquim Albert d'ERC. El delegat del Govern ha signat en el llibre d'honor. 

Visita del delegat del Govern
Imatge de la visita del delegat del Govern de la Generalitat aquest matí. Foto. AjMalgrat.