L'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres inicia les classes dilluns

Última revisió 29-09-2020 11:34
29/09/2020

L'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres engega el nou curs 2020-2021 a partir del pròxim dilluns 5 d'octubre. Des de fa uns dies, el centre fa reunions informatives online amb l'alumnat sobre els horaris i el funcionament, així com les mesures que s'han pres per la pandèmia sanitària provocada per la COVID-19. 

La directora de l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres, Núria Gibert, ha explicat que el passat dimarts es va fer una reunió informativa online sobre el nou curs amb els alumnes de Graduat i de les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà. Avui dimarts, a la tarda, es faran reunions informatives amb els grups de les proves d’accés a cicles formatius de Grau Superior i a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys. Demà dimecres i dijpous, es faran les de diferents grups d’Instrumentals i nivells de llengua catalana.

Per altra part, ahir dilluns va començar la inscripció per a les proves lliures de Graduat en la convocatòria de novembre, que és la segona convocatòria de 2020.

 

Les classes del nou curs començaran el pròxim dilluns. Foto: AjMalgrat.
Les classes del nou curs començaran el pròxim dilluns. Foto: AjMalgrat.