Malgrat acull demà dissabte el campionat de kick boxing femení "Top Queens" dins els actes del 25N

Última revisió 25-11-2022 13:49
25/11/2022

El pavelló Germans Margall acollirà el ring de l'esdeveniment esportiu de kick boxing femení "Top Queens" demà dissabte. Amb campionats del món, d'Europa, d'Espanya i combats professionals, l'acte està inclòs en el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones del 25N. La jornada també inclourà una xerrada sobre nutrició en les diferents etapes de la dona, un col·loqui amb les lluitadores professionals, un curs de defensa personal femenina i assessorament jurídic dels Mossos d'Esquadra davant l'agressió.

 

Dins el programa d'actes del Dia internacional de l'eliminació de la violència envers les dones del 25N, s'oferirà enguany el Top Queens, un esdeveniment de kick boxing per visibilitzar i reivindicar el paper de la dona en un esport principalment practicat per homes. Serà a partir de les 15: 30 h en el Pavelló Germans Margall, i hi competiran lluitadores com Mireia Garcia, Victoria Boyanova, Sheila Martínez i Emma Angulo. El preu de l'entrada és de 25 euros, que es destinaran íntegrament a la Fundación Vicente Ferrer, que treballa per combatre la discriminació que pateixen els dones índies. També se celebrarà el Fight for glory en el qual es disputaran campionats i combats i hi competiran el malgratenc Khyser Hayat i Ayub El Majdoub, entre altres. 

La jornada començarà al matí a les 9 h amb una xerrada sobre alimentació en les diferents etapes de la dona a càrrec del farmacèutic i graduat en Dietètica i Nutrició Humana, Óscar Llansó; a les 10 h hi haurà un col·loqui amb les lluitadores professionals Mireia Garcia i Victoria Boyanova; a les 11 h es farà un curs de defensa personal femenina i a les 12 h assessorament jurídic dels Mossos d'Esquadra per denunciar una agressió i a les 13 h es farà un pica-pica. 

Top Queens
Top Queens. Foto: Top king Training Center.