Malgrat s'afegeix un any més a "L'Hora del Planeta" demà dissabte

Última revisió 26-03-2021 10:11
26/03/2021

Malgrat de Mar tancarà els llums que il·luminen l'edifici de l'Església Parroquial de Sant Nicolau i el rètol de benvinguda de l'entrada del poble demà dissabte per afegir-se un cop més a la campanya "L'Hora del Planeta". Es tracta d'una crida mundial impulsada per l'organització WWF (World Wildlife Fund) que convida a ciutats, organitzacions i ciutadania en general a apagar els llums com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic.

Els llums de l'Església i els que il·luminen el rètol de benvinguda al municipi a l'entrada des de la carretera N-II es tancaran des de les 20.30 h i fins les 21.30 h. D'aquesta manera, Malgrat de Mar s'afegeix un any més a la campanya L'Hora del Planeta, una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic.14 anys després, s'ha convertit en la major campanya de mobilització ambiental de la història. Una expressió multitudinària del sentir de milions de persones que demanen la implicació compromesa de tots enfront del canvi climàtic.

La Regidoria de Medi Ambient convida a tota la ciutadania a participar en la campanya. Per fer-ho cal, inscriure's a la web oficial de la campanya i tancar els llums dissabte durant una hora a les 20.30 h.