Malgrat tornarà a tenir rua de Carnestoltes el 17 de febrer després de dos anys sense celebrar-se

Última revisió 27-01-2023 12:59
17/01/2023

El Carnestoltes torna enguany a Malgrat de Mar després de dos anys sense poder celebrar-se per les restriccions imposades per la pandèmia sanitària. La rua d'adults amb les carrosses i comparses es farà el divendres 17 de febrer i inclourà ball de Carnestoltes al Pavelló Germans Margall. L'endemà, dia 18, se celebrarà la festa de Carnestoltes infantil amb la rua i el ball. Els grups interessats a participar en la rua com a carrossa o comparsa s'han d'inscriure a partir d'aquest divendres a través d'una instància registrada a l'Ajuntament. 

La Regidoria de Cultura ha avançat que les rues del Carnestoltes 2023 tindran lloc a Malgrat de Mar els dies 17 i 18 de febrer. El divendres es farà, com és tradició, la rua d'adults i el ball al Pavelló Germans Margall. L'endemà dissabte tindrà lloc la versió infantil de la rua i del ball, també al Germans Margall. 

La regidoria obrirà aquest divendres el termini perquè s'incriguin els grups interessats a desfilar a la rua de Carnestoltes com a carrossa o bé com a comparsa. Per fer una carrossa es necessiten un mínim de 20 persones i en el cas de les comparses, 25. El tràmit de la inscripció es farà mitjançant el registre d'una instància a l'Ajuntament. Els grups que estiguin interessats a ser Rei Carnestoltes ho han de fer constar en la instància d'inscripció. 

Carnestoltes
Imatge d'arxiu de l'últim Carnestoltes a Malgrat de Mar, just abans de la pandèmia, el 21 de febrer de 2020. Foto: AjMalgrat.