Medi Ambient organitza un 'scape room' perquè la mainada prengui consciència de l'emergència climàtica

Última revisió 19-05-2022 13:06
17/05/2022

La Regidoria de Medi Ambient inicia avui l'activitat 'Escapem rumb a un món millor', adreçada als alumnes de 5è de Primària de tots els centres educatius de Malgrat amb l'objectiu de conscienciar-los sobre la sostenibilitat, el canvi climàtic i les accions que es poden emprendre davant l'emergència climàtica. Aquest matí, la mainada de les escoles Mare de Déu de Montserrat i Fonlladosa participa en l'activitat, que es porta a terme a les Peixateries Velles. 

Aquest 'scape room' a l'aire lliure ajuda a la mainada a prendre consciència sobre decisions de la vida cotidiana a casa, que ajuden a combatre l'emergència climàtica. En aquest joc, les nenes i nens estan organitzats per famílies que estan a càrrec d'una casa i han de prendre decisions com quines bombetes són més eficients o quines plantes afavoreixen la sostenibilitat, entre d'altres. 

Aquest taller el porta a terme Tastaolletes i és una activitat subvencionada per la Diputació de Barcelona. L'activitat es portarà a terme amb la resta d'escoles del municipi dimecres, dijous i dilluns de la setmana pròxima. 

'Scape room'
Imatge d'aquest matí a les Peixateries Velles. Foto: AjMalgrat.