Noves accions en l'àmbit digital per al teixit empresarial de la restauració i l'alimentació

Última revisió 16-09-2022 13:44
14/09/2022

L’Àrea d’Ocupació, Formació i Empresa posa en marxa aquesta tardor noves accions per impulsar la transformació digital del teixit empresarial de la restauració i l’alimentació dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Els cursos són gratuïts.  Les preinscripcions es podran fer dins l'apartat de tràmits destacats de la web.

Els ajuntaments de Malgrat de Mar i Calella van engegar de manera conjunta al juliol de l’any passat el Programa Treball, Talent i Tecnologia per impulsar un projecte de formació i assessorament digital per a empreses de restauració i alimentació. Es va fer una diagnosi del sector i es van formular propostes d'acompanyament tècnic i formatiu al teixit empresarial. Posteriorment, i a través d’una enquesta, les empreses de restauració i alimentació de Calella i Malgrat de Mar han triat les formacions que des de llavors s'han anat organitzant. 

L'Ajuntament de Malgrat per a aquests pròxims mesos de tardor ha programat tres noves accions.

La primera que s'oferirà serà "Acompanyament tècnic per digitalitzar els negocis d'alimentació i restauració" el dia 19 de setembre de 16 h a 17 h i serà online. Les preinscripcions són obertes i es poden fer fins al 18 de setembre. La segona serà sobre "Digitalització en els llocs de treball de la restauració i l'alimentació" i s'impartirà els dies 28 i 30 de setembre, i 5 i 7 d'octubre de 9 h a 13 h. Les preinscripcions es podran fer del 19 al 26 de setembre. La tercera serà una sessió informativa, que porta per títol, "Coneix els teus consums energètics i estalvia en les teves factures". La sessió es farà el 3 d'octubre de 9:30 h a 12 h, adreçada a negocis de restauració i alimentació, i els dies 5 i 6 d'octubre s'oferiran assessoraments individualitzats amb hores pactades. Les preinscripcions es podran fer del 26 al 30 de setembre. 

 

 

Acompanyament tècnic per digitalitzar els negocis d'alimentació i restauració:

Preinscripcions del 12 al 18 de setembre

 

 

 

Projecte TTT
Projecte TTT. Foto: AjMalgrat.