Ocupació, Formació i Empresa ofereix un nou cicle de jornades adreçades a empreses

Última revisió 16-09-2022 13:49
13/09/2022

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa torna a oferir aquesta tardor un nou cicle de jornades adreçades al teixit empresarial amb l'objectiu de donar resposta a les seves necessitats. Les jornades són gratuïtes i s'impartiran telemàticament. Els cursos són gratuïts. Les preinscripcions es podran fer dins l'apartat de tràmits destacats de la web.

La primera sessió tractarà sobre "Ciberseguretat. Protegeix la teva informació" serà online i tindrà lloc els dies 27 i 29 de setembre de 14:30 h a 17 h. La formació, que és gratuïta,  donarà pautes per incrementar la seguretat als equips informàtics i dispositius mòbils, minimitzant els possibles riscos que es poden patir.  La preinscripció per a la jornada "Ciberseguretat. Protegeix la teva informació" es podrà fer del 13 al 22 de setembre aquí.

La segona formació parlarà de l’ús del certificat digital, la signatura electrònica i la facturació electrònica, d’una manera pràctica, per facilitar la seva implantació amb aplicacions gratuïtes.  La formació s'impartirà on line els dies 17 i 19 d’octubre de 15 a 17 h. La preinscripció per a la jornada "Ús del certificat digital, signatura electrònica i factura electrònica" es podrà fer del 3 al 13 d’octubre de 2022.

La tercera jornada adreçada a les empreses tractarà sobre els models de comerç electrònic i les plataformes d’ecommerce més populars avui dia, reflexionant sobre quina plataforma resulta més adient per a cadascun dels i de les participants. També serà online els dies 28 i 29 de novembre de 14:30 h a 16.30 h. La preinscripció per a la jornada "Introducció a l'Ecommerce" es podrà fer del 14 al 23 de novembre.

 

 

 

 

Jornades per a empreses
Jornades per a empreses. Foto: AjMalgrat.