Primer pas per poder crear un nou camí d'accés als càmpings de la Pomereda, entre Mas Bages i el riu

Última revisió 11-06-2021 13:43
10/06/2021

El ple ha aprovat aquesta nit amb els vots a favor del PSC, JXCat-Malgrat ens Mou, JXM i ERC -la CUP s'ha abstingut- l’avanç de modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que permetrà la creació d’un nou vial públic a la zona agrícola del Pla de Grau. Aquest nou camí ha de donar accés, per la banda de darrere, als càmpings situats des de la carretera de Mas Bages cap al riu de la Tordera. D’aquesta manera, es podrà tancar el vial que ara dóna accés als càmpings a tocar de la platja i convertir-lo en un espai naturalitzat, on només hi podran passar vianants. Dimarts es farà una presentació telemàtica de la modificació del pla urbanístic.

L’Ajuntament canvia la normativa vigent a la zona agrícola del Pla de Grau per fer possible la creació de nous camins en aquest sector. Amb la modificació urbanística que es portarà a terme, i que ara es posa en marxa amb l’aprovació de l’avanç, serà possible crear un vial per obrir un nou accés als càmpings, situats al Camí de la Pomereda, entre la carretera de Mas Bages i el riu de la Tordera. Actualment, s’accedeix a aquests establiments pel tram del Camí de la Pomereda, situat a primera línia de mar, a tocar de la platja. La voluntat és que només els vianants hi puguin tenir accés a aquest espai, que serà renaturalitzat i protegit. Aquest camí pateix des de fa temps els efectes devastadors dels temporals. 

L’Ajuntament farà una presentació telemàtica d’aquesta modificació del pla urbanístic el pròxim dimarts 15 de juny a les 19:30 h, que es podrà seguir pel canal de YouTube ajmalgrat. Es podran fer preguntes durant la presentació a través del xat de la transmissió en directe de YouTube. També es poden enviar preguntes al correu participacio@ajmalgrat.cat

 

 

El tram del Camí de la Pomereda que ara dóna accés als càmpins després del temporal Gloria. Foto. AjMalgrat.
El tram del Camí de la Pomereda que ara dóna accés als càmpins després del temporal Gloria. Foto. AjMalgrat.