Reconeixement a la tasca de la Policia Local durant el Gloria i el confinament

Última revisió 24-09-2020 19:54
24/09/2020

L'Ajuntament ha fet un reconeixement a la tasca de la Policia Local durant aquest complicat 2020. Avui s'ha celebrat la festivitat del seu patró amb un acte molt diferent del dels últims anys, marcat per la pandèmia sanitària, amb un format petit i a porta tancada per complir amb les mesures de seguretat i prevenció, però mantenint la voluntat l'esperit d'homenatge i reconeixement al cos policial. 

 

En un acte,  presidit per l'alcalde, Joan Mercader, el regidor de la Policia Local, Sergi Cardona, i l'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, s'han lliurat felicitacions públiques i medalles d'honor al mèrit professional i per antigüitat a diversos agents del cos. L'equip de govern ha atorgat una creu al mèrit professional de primera classe amb distintiu vermell a Joaquim Martínez, per la seva dedicació i professionalitat en un any tan complex com aquest amb dos episodis exepcionals que han marcat la vida del poble i la seva ciutadania com han estat el temporal Gloria i l'epidèmia provocada per la COVID-19, i en especial durant els mesos d'estat d'alarma i confinament de la població. També ha rebut una creu al mèrit professional de primera classe amb distintiu vermell el sergent Andrés Ayllón, pels seus 15 anys de trajectòria al departament i el seu treball i professionalitat. L'exagent Manuel Alvárez, ara jubilat, també ha rebut una medalla al mèrit. 

També han rebut medalles d'honor al mèrit professional i per antigüitat diversos agents del cos, així com treballadors de la plantilla de la Policia Local. 

L'alcalde, Joan Mercader, ha agraït la feina feta pel cos durant aquest mesos tan complicats de 2020 i ha destacat la voluntat de servei a la ciutadania dels agents. En aquest mateix sentit, s'ha manifestat el regidor de la Policia Local, Sergi Cardona, que ha destacat la professionalitat i la dedicació de la Policia Local de Malgrat, i en especials dels agents homenatjats. 

Fotografia de família dels agents que han rebut reconeixement amb l'alcalde i el regidor. Foto: AjMalgrat.
Fotografia de família dels agents que han rebut reconeixement amb l'alcalde i el regidor. Foto: AjMalgrat.