S'allarga el permís d'ampliació de l'espai de les terrasses fins al 31 de desembre

Última revisió 30-09-2020 10:37
30/09/2020

El govern municipal ha decidit tornar a allargar el termini del permís que fa possible que bars, restaurants i cafeteries hagin ampliat l'espai de les seves terrasses a la via pública per mantenir les distància entre els clients i complir així amb les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19. El termini s'ha ampliat fins al 31 de desembre.

Aquest permís per ampliar l'espai de les terrasses al marge del que marca l'ordenança reguladora dels espais d'ús públic es va aprovar al maig amb l'entrada en la fase 1 del desconfinament per permetre als locals crèixer en superficie i així poder treure el màxim de taules, tot complint amb les mesures de només oferir, inicialment, un 50% de la capacitat i sempre respectant la distància  de 2 metres entre taula i taula.

L'Ajuntament va aprovar que aquesta mesura excepcional fos vigent durant l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del coronavirus. El passat mes de juliol l'Ajuntament va allargar el termini fins al 30 de setembre i ara es torna a ampliar fins al 31 de desembre.

L'alcalde, Joan Mercader, ha explicat que "aquesta ampliació segueix amb la voluntat d'ajudar al sector i està subjecta a les restriccions que hi puguin haver de rang superior". 

 

 

Consulta aquí sota el decret i els criteris tècnics de l'ampliació.

Una imatge de la plaça d'Anselm Clavé aquest matí. Foto: AjMalgrat.
Una imatge de la plaça d'Anselm Clavé aquest matí. Foto: AjMalgrat.