Sessió informativa sobre el consum elèctric i com estalviar en la factura per a empreses de la restauració i l'alimentació

Última revisió 11-07-2022 10:07
11/07/2022

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa organitza la sessió informativa 'Coneix els teus consums energètics i estalvia en les teves factures'. Està adreçada a les empreses del sector de la restauració i l'alimentació. Les inscripcions són obertes fins al 14 de juliol. Aquesta formació està inclosa en el Programa 'Treball Talent i Tecnologia', que neix amb el suport de la Diputació de Barcelona i que es porta a terme conjuntament amb l'Ajuntament de Calella, amb l'objectiu de ser una eina de reactivació econòmica i de promoció de l’ocupació a través de l’impuls de la tecnologia i de transformació digital per a les empreses de restauració i alimentació.

La sessió informativa es farà el pròxim 18 de juliol de 9:30 h a 12 h. Els participants podran rebre també assessorament individualitzat. 

La inscripció per participar en el curs es pot fer fins al dia 14 de juliol a través del WhatsApp 666 323 391.

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa ja ha portat altres formacions en els últims mesos dins el programa TTT com el d'“Eines de comunicació digital: edició de vídeos i imatges” i el d'“Estratègies de presència digital i xarxes socials”.