Sis joves han iniciat avui la 5a Brigada Jove de l'Ajuntament

Última revisió 22-06-2022 13:39
20/06/2022

L'Ajuntament ha tornat a posar en marxa el projecte Brigada Jove, adreçat als joves de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'oferir una primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos de la temporada d'estiu. Enguany, sis joves formen part de la Brigada Jove, amb un contracte de 3 mesos i mitja jornada fins al setembre, i faran tasques de les regidories de Medi Ambient i Platges.

Els joves de la Brigada Jove d'enguany ocupen quatre places per fer tasques d'informació de Medi Ambient i Platges i dues places de coordinació d'informadors de Medi Ambient i platges.

L'alcaldessa, Sònia Viñolas, i la regidora d'Inserció Laboral, Cinzia Valbonesi, han donat aquest migdia la benvinguda als joves de la 5a Brigada Jove de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, que avui s'han incorporat al seu lloc de treball. 

El projecte de BrigadJove és un projecte impulsat per la Regidoria d'Inserció Laboral, adreçat als joves de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'oferir una primera experiència laboral remunerada de mitja jornada durant els tres mesos de la temporada d'estiu, des de finals de juny a mitjans de setembre.

Aquest projecte es porta a terme gràcies als Plans Locals d'Ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona.

 

Brigada Jove
Imatge de la benvinguda aquest migdia. Foto: AjMalgrat.