S'obre el termini de preinscripcions de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets

Última revisió 09-05-2022 10:22
09/05/2022

La Regidoria d'Educació recorda que la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets obre avui dilluns 9 de maig el termini per fer la preinscripció per al pròxim curs 2022-2023. Es podrà tramitar fins al 20 de maig. 

 

La preinscripció es pot tramitar de dues maneres:

De manera presencial al mateix centre educatiu amb cita prèvia, que es pot  per telèfon al 638.346.846 o bé per correu electrònic mcgarzon@cavallcartro.cat

En el moment de fer la preinscripció cal presentar la sol·licitud de preinscripció disponible al web de la Llar d’infants https://www.cavallcartro.cat/escoles/llim-els-fesolets/noticies/ degudament emplenada i la documentació detallada als punts 8 i 9.

El tràmit també es pot fer telemàticament, presentant la sol·licitud de preinscripció mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de la llar d’infants demanada en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web de la Llar d’infants https://www.cavallcartro.cat/escoles/llim-els-fesolets/noticies/ degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació acreditativa, escanejada o fotografiada detallada als punts 8 i 9. La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, amb la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. La llar d’infants contestarà aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què la persona sol·licitant en tingui constància.

 

Llar d'Infants Municipal Els Fesolets
Imatge d'arxiu de les instal·lacions d'Els Fesolets. Foto: AjMalgrat.