Un tió gegant visitarà els barris aquest de cap de setmana

Última revisió 14-12-2022 12:15
14/12/2022

La Regidoria de Barris amb la col·laboració d'entitats veïnals organitza aquest pròxim cap de setmana una festa de Nadal en els barris de la Verneda i Malgrat Nord dissabte i a Can Palomeres i Camp de la Figuera, diumenge. Hi haurà un espectacle musical i regals per a la mainada. 

El dissabte a les 11 h el Tió gegant visitarà el barri de la Verneda, concretament l'amfiteatre del Parc Francesc Macià hi haurà espectacle musical amb regals i a partir de les 12 h xocolatada. La festa està organitzada per l'Associació de Veïns de la Verneda amb la col·laboració de l'Ajuntament. A la tarda, a partir de les 16 h el Tió serà al barri de Malgrat Nord, a la plaça del Pavelló Germans Margall, on també hi haurà espectacle musical i regals per als nens i nenes. L'activitat està organitzada per l'Associació de Veïns de Llevant amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

L'endemà diumenge, el Tió estarà al barri de Can Palomeres a les 11 h amb espectacle musical i regals. La festa està organitzada pe l'Associació de Veïns de Can Palomeres. A la tarda, a les 16 h, la festa de Nadal amb el Tió gegant estarà al Camp de la Figuera, i estarà organitzada per l'Ajuntament. 

Tió als barris
Tió als barris. Foto: AjMalgrat.