Nova trobada de la Taula del Delta i de la Baixa Tordera, aquesta tarda a Malgrat

Última revisió 12-12-2019 10:50
17/07/2019

La Taula del Delta i de la Baixa Tordera es reuneix avui dimecres a les 17 h a l'Arxiu Municipal de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'establir el full de ruta de treball dels pròxims mesos, així com donar un impuls al nou cicle d'activitats per avançar en la recuperació de l'equilibri del riu.

El regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho (PSC), i la tècnica de Medi Ambient, Laia Gómez, seran els encarregats d'obrir la trobada a les 17 h. La investigadora del consorci públic Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), Annelies Broekman farà balanç de la feina feta fins ara i també parlarà del projecte Readapta i el pla estratègic, entre altres qüestions.

La sessió de treball també inclourà un taller per tractar sobre "Expectatives: què volem que es treballi a la Taula i què podem fer aquest any?". Després es tractaran altres aspectes del funcionament de la Taula de Treball com la periodicitat de les reunions i propostes.

Està previst que en aquesta sessió hi prenguin part els diversos integrants de la Taula de Treball del Delta i la baixa Tordera

Nova trobada de la Taula del Delta i de la Baixa Tordera
Nova trobada de la Taula del Delta i de la Baixa Tordera