Ple ordinari del mes de juliol, aquest dijous, que tornarà a ser presencial

Última revisió 13-07-2020 12:35
13/07/2020

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous a les 19 h el ple ordinari corresponent al mes de juliol. El ple se celebrarà a la sala de plens de l'Ajuntament, però per garantir les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19 no hi haurà públic. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin formular una pregunta al ple de la corporació ho poden fer a través del correu participacio@ajmalgrat.cat fins dimecres a les 20 h. La sessió es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i a través d'Ona Malgrat  al 107.4 FM.

 

 

 

Els punts que es debatran són els següents:

 

1. Lectura i aprovació, si escau de l’acta de les sessió anterior celebrada el 18 de juny 2020.

2.- Proposta de resolució del contracte per a l’execució de les obres incloses al Projecte d’Ordenació i Rehabilitació del Passeig Marítim, entre la Pl. de l’Àncora i l’Av. Colom.

3.- Modificació pressupostària 8/2020 mitjançant la concessió de crèdit extraordinari.

4.- Determinació dels dos dies festius pel calendari 2021.

5.- Donar compte del decret 1730/2020, de 3 de juliol, conforme es deixa sense efectes l’avocació de competències de la Junta de Govern Local, es reprenen les seves sessions i es modifica la delegació efectuada en la Junta de govern Local.

6.- Dació compte resolucions dictades per l’Alcaldia 1353 a 1706/2020.

7.- Disposicions, acords i resolucions d’especial interès pel Consistori.

8.- Moció del grup Municipal CUP, referent al desplegament de mesures efectives contra la segregació escolar al municipi.

9. Precs i preguntes

Una imatge d'arxiu de la sala de plens de l'Ajuntament, on tornaran a celebrar-se els plens a partir d'aquest dijous. Foto: AjMalgrat.
Una imatge d'arxiu de la sala de plens de l'Ajuntament, on tornaran a celebrar-se els plens a partir d'aquest dijous. Foto: AjMalgrat.