Reconeixement a la gimnasta malgratenca Marina González Lara

Última revisió 12-12-2019 10:50
18/10/2019

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va fer ahir vespre un reconeixement a la trajectòria de la gimnasta malgratenca Marina González Lara, membre de l'equip Espanyol femení de gimnàstica artística, classificat per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. L'alcalde, Joan Mercader (PSC), va agrair la trajectòria i dedicació de Marina González de 16 anys així com "per ajudar-nos i contribuir que el nostre municipi, Malgrat de Mar, se situïen el mapa esportiu a nivell nacional".

L'alcalde va dir durant el seu parlament que "volem reivindicar i visualitzar els esports minoritaris que mediàticament no els hi donen tanta importància com és el de la gimnàstica artística femenina: una modalitat esportiva que està en auge i que, gràcies a la classificació de l'equip espanyol de gimnàstica artística femenina perls Jocs Olímpics de Tòquio 2020, després de tants anys de no aconseguir-ho ha de ser un esport que tingui el protagonisme que realment es mereix". Joan Mercader va repassar els èxits aconseguits per Marina González durant aquest 2019: medalla de plata en la categoria general absoluta, medall de plata en la categoria de barra d'equilibris, medalla d'or per equips i Campiona de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística a Espanya i medalla d'or en la Copa del Món d'Hongria.

"Gràcies Marina i família per mostrar a tots els malgratencs i malgratenques els vostres valors, que sigueu exemple que, els somnis que tots tenim, amb esforç, constància i treball, es poden fer realitat", va afegir l'alcalde.

Marina González es va mostrar agraïda per la rebuda i el reconeixement del poble de Malgrat de Mar, i va destacar el seu esforç, constància i dedicació a la gimnàstica des de ben petita. La jove gimnasta va estar acompanyada de la seva família, el seu pare Antoni González i la seva mare Eva Lara, amics i un nombrós grup de regidors del consistori malgratenc.

L'alcalde va lliurar una placa de reconeixement a Marina González per la seva trajectòria esportiva.

Reconeixement a la gimnasta malgratenca Marina González Lara
Reconeixement a la gimnasta malgratenca Marina González Lara