Recta final de l'estudi de viabilitat per fer una nova promoció d'habitatge social a Malgrat

Última revisió 23-07-2020 14:45
23/07/2020

L'estudi de viabilitat d'una possible promoció de construcció de pisos socials al municipi entra en la recta final. Avui al migdia, l'alcalde, Joan Mercader, alguns regidors i tècnics municipals s'han reunit amb l'equip d'arquitectes responsable de l'estudi, contractat per l'Institut Català del Sòl per conèixer la viabilitat de tirar endavant la construcció d'habitatge social a Malgrat. 

A la reunió de treball, s'ha parlat dels solars disponibles al municipi per emplaçar-hi habitatge públic i també s'han exposat les dades que constaten la creixent demanda d'aquest tipus de pisos. 

L'Ajuntament va demanar, a través de la Regidoria d'Habitatge, a l'Institut Català del Sòl una promoció d'habitatge social a Malgrat. L'INCASÒL va posar en marxa un estudi per conèixer la viabilitat de tirar endavant una promoció de pisos públics al municipi. Aquest estudi estarà enllestit a final d'aquest mes de juliol i es preveu que l'INCASÒL anunciï abans de desembre si finalment tira endavant la proposta de construcció d'habitatge social a Malgrat.

Una imatge de la reunió d'aquest migdia. Foto: AjMalgrat.
Una imatge de la reunió d'aquest migdia. Foto: AjMalgrat.