S'allarga fins al 30 setembre el permís d'ampliació de l'espai de les terrasses

Última revisió 06-07-2020 13:55
06/07/2020

El govern municipal ha decidit allargar el termini del permís que fa possible que bars, restaurants i cafeteries hagin ampliat l'espai de les seves terrasses a la via pública per mantenir les distància entre els clients i complir així amb les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19. El termini s'ha ampliat fins al 30 de setembre. 

Aquest permís per ampliar l'espai de les terrasses al marge del que marca l'ordenança reguladora dels espais d'ús públic es va aprovar al maig amb l'entrada en la fase 1 del desconfinament per permetre als locals crèixer en superficie i així poder treure el màxim de taules, tot complint amb les mesures de només oferir, inicialment, un 50% de la capacitat i sempre respectant la distància  de 2 metres entre taula i taula.

L'Ajuntament va aprovar que aquesta mesura excepcional fos vigent durant l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del coronavirus. Ara l'Ajuntament allarga el termini fins al 30 de setembre.

L'alcalde, Joan Mercader, ha explicat que "ha estat una decisió del govern municipal ampliar el termini com a mesura d'ajuda al sector". "És una manera més d'ajudar el sector de la restauració amb una mesura que ha tingut bona rebuda", ha afegit l'alcalde. 

Imatge d'arxiu de la plaça Anselm Clavé. Foto: Malgrat Turisme.
Imatge d'arxiu de la plaça Anselm Clavé. Foto: Malgrat Turisme.