Termini per demanar beca per al menjador escolar del pròxim curs, del 27 de juliol al 14 d'agost

Última revisió 23-07-2020 14:12
23/07/2020

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania informa que el pròxim 27 de juliol s'obre el termini per sol·licitar un ajut de menjador escolar per al pròxim curs, que atorga el Consell Comarcal del Maresme. Els ajuts estan adreçats a famílies amb fills o filles que cursin segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària o Secundària Obligatòria en un centre que rebi fons públics. La sol·licitud es presentarà preferentment per via telemàtica. També es pot demanar cita prèvia per tramitar-ho a l'Àrea de Serveis a la Persona a Can Feliciano. 

 

Els requisits per poder sol·licitar un ajut de menjador escolar per al pròxim curs escolar són els següents:

  • Estar empadronat a Malgrat de Mar
  • No tenir dret al servei de menjador amb caràcter perceptiu i, per tant, gratuït.
  • Fer ús del menjador escolar, i que el centre ofereixi d’aquest servei
  • No superar el llindar de renda establert a les bases de la convocatòria del Consell Comarcal del Maresme
  • Si s’està escolaritzat en un municipi de fora la comarca del Maresme, serà el Consell Comarcal al que pertanyi el municipi de l’escola qui decidirà sobre l’ajut.
  • En el cas que cap dels membres de la unitat familiar disposi de DNI o NIE només es valoraran ajuts de famílies que estiguin en seguiment de serveis socials.

El termini de presentació de sol·licituds és del 27 de juliol al 14 d'agost. La sol·licitud i la documentació requerida es presentarà preferentment de manera telemàtica al registre d’entrada de l’Ajuntament o també es pot demanar cita prèvia a l’Àrea de Serveis a la Persona per tramitar-la. 

Consulta aquí tota la informació sobre l'ajut i com sol·licitar-lo.