Els Amics de l'Arxiu acomiaden la temporada 19-20 amb un acte de retrobament després de 4 mesos

Última revisió 24-07-2020 11:46
24/07/2020

El Grup d'Amics de l'Arxiu de Malgrat es van reunir anit per acomiadar la temporada 2019-2020. Hi van participar 24 persones i va servir per retrobar-se després de 4 mesos sense poder trobar-se a causa de l'emergència sanitària provocada per la pandèmia. 

L’acte es va fer als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala amb mascareta i tot respectant les normes de prevenció i seguretat. La regidora de Patrimoni i Gestió Documental, Lurdes Borrell, hi va assistir i va agrair al Grup d'Amics de l'Arxiu la seva feina i dedicació. 

La sessió va constar de dues parts:  a la primera el que es va fer va ser identificar 7 fotografies de grups de persones del corpus de 1952 i 1959, i a la segona part, es va fer un balanç de la feina feta durant la temporada i es va parlar del futur. Des  l’octubre del 2019 fins avui, des del Servei d’Arxiu s’han descrit 3.099 fotografies. La pandèmia ha servit per actualitzar la descripció de moltes fotos que havien quedat pendents de passar al sistema de descripció i difusió d’imatges de l’arxiu. També s’ha instaurat un sistema, perquè les aportacions i recerques del grup quedin recollides a la fitxa de la imatge, en un camp que s’anomena “Més informació”, com es pot veure en aquesta fotografia:

http://ammm.ajmalgrat.cat/details.vm?q=id:0000078314&lang=ca&view=fotos

El Grup d'Amics de l'Arxiu va manifestar la seva intenció de continuar treballant i adaptant-nos a la nova situació. En la mesura que es pugui, es faran trobades presencials, però dependrà de com evolucioni la pandèmia

 

 

Una imatge de l'acte d'anit als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala. Foto: AjMalgrat.
Una imatge de l'acte d'anit als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala. Foto: AjMalgrat.