Inscripcions per als nous tallers del Centre Cívic, de l'11 al 20 de març

Última revisió 04-03-2020 08:15
03/03/2020

El Centre Cívic obre nova temporada de tallers i activitats per als pròxims mesos de març a juny. Les inscripcions s'obriran el pròxim dimecres dia 11 i restaran obertes fins el 20 de març a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de 8 h a 14 h.

El Centre Cívic ja té a punt nova agenda d'activitats per a aquesta primavera. Entre les novetats hi ha pilates, improvisació teatral per a adults i els dissabtes de vermut amb les entitats. Aquesta última activitat té com a objectiu donar a conèixer la tasca de les entitats del poble i apropar-les a la ciutadania. Els dissabtes de vermut tindran lloc els dissabtes 9, 16, 23 i 30 de maig amb les entitats: Colla de Geganters de malgrat, l'Agrupació Sardanista La Barretina, Castellers de l'Alt Maresme i l'Esbart Mar Blava.

Les activitats que repeteixen són les que tenen més acceptació per part dels usuaris: ceràmica creativa, taller de paper maixé, costura, gimnàstica correctiva, taller de memòria i estimulació cognitiva, Kundalini ioga, cinema i emocions, circ, sevillanes, escriptura creativa, taller d'acollida lingüística i cultural, voluntariat per la llengua, introducció a la guitarra flamenca, introducció al teatre, descoberta del teatre, bingo i ball. A més, el Centre Cívic continua oferint els serveis de Telecentre i Sala d'assaig musical. 

Consulteu aquí tota la informació sobre totes les activitas, preus i horaris. 

Agenda Centre Cívic Març-Juny 2020
Agenda Centre Cívic Març-Juny 2020