L'Ajuntament inicia la devolució dels pagaments dels tallers i cursos del Centre Cívic

Última revisió 21-04-2020 14:47
21/04/2020

L'Ajuntament informa que retornarà els imports dels tallers i cursos del Centre Cívic, que no es poden portar a terme davant l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del coronavirus. 

L’Ajuntament de Malgrat de Mar, tot i voler en primer moment mantenir la proposta d’oferta de tallers al Centre Cívic per aquest segon trimestre de 2020, finalment i degut als efectes de la pandèmia del Covid-19, a les restriccions de l’estat d’alarma i a les recomanacions dels experts en sanitat, s’ha vist obligat a anul·lar aquests tallers.

Com que ja s'havia fet el pagament d'aquests cursos i tallers, del consistori inicia ara el procediment de la devolució dels imports realitzats. Per poder fer el retorn dels diners, les persones que hagin pagat han de fer arribar el certificat de titularitat del compte bancari, que es pot obtenir des del servei de banca per internet o bé demanant-lo a l'oficina bancària. Aquest certificat és imprescindible per fer tràmit de devolució, no es pot fer només amb el número de compte ni amb fotocòpia de la llibreta bancària. Aquest certificat cal presentar-lo per instància telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Malgrat. Si no és possible, podeu enviar-lo per correu electrònic accm@ajmagrat.cat. o demanar hora per presentar-la personalment a les oficines de l'OAC. També hi ha la possibilitat d'esperar a l'aixecament del confinament i que un cop obertes les instal·lacions del Centre Cívic, els tècnics ajudin a fer aquest tramitació. 

 

Centre Cívic activitats
Centre Cívic activitats