Sessió informativa sobre la convocatòria "Acredita't", demà

Última revisió 06-02-2020 14:39
06/02/2020

El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar informa que la Generalitat de Catalunya ha obert un nou procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 900 persones que han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, però que no tenen l'acreditació oficial, en 20 àmbits professionals diferents. I el Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar organitza una sessió informativa d’aquest procés d’acreditació demà divendres 7 de febrer a les 9:15 h a l'aula de formació de l'Àrea de Serveis Personals a Can Feliciano.

Les persones interessades a participar en aquest procés d’acreditació han de presentar per internet la sol·licitud de preinscripció fins al 12 de febrer de 2020

(https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=2011023:3:0:::::).

El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar oferirà una sessió informativa sobre aquest procés d'avaluació i acreditació de competències professionals el proper divendres 7 de febrer a les 9:15h, a l'aula de formació de l'Àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Les persones interessades han de confirmar la seva assistència degut a l'aforament limitat de l'aula, enviant un correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, telèfon i mail de contacte, així com el sector en el que es voldria acreditar.

Aquesta sessió pot ser d'especial interès per aquelles persones que volen acreditar un dels següents àmbits i qualificacions professionals:

 1. Acció social (30 places): Mediació comunitària, Dinamització comunitària i Promoció per a la igualtat efectiva de dones i homes.
 2. Administració (90 places): Administració de recursos humans, Gestió comptable i auditoria i Gestió financera.
 3. Biocides (40 places): Servei per al control de plagues i Gestió de serveis per al control d’organismes nocius.
 4. Compravenda (30 places): Activitats de venda i Gestió comercial de vendes.
 5. Dependència i teleassistència (90 places): Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, Atenció sociosanitària a persones en el domicili i Gestió de trucades de teleassistència.
 6. Guia d’itineraris (10 places): Guia de itineraris de muntanya mitjana i muntanya baixa, Guia per itineraris en bicicleta i Guia per itineraris eqüestres en medi rural.
 7. Higiene bucodental (60 places): Higiene bucodental.
 8. Hostaleria (50 places): Cuina.
 9. Instal·lacions elèctriques i automàtiques (70 places): Muntatge i manteniment d’instal.lacions elèctriques de baixa tensió, Muntatge i manteniment d’instal.lacions solars fotovoltaiques, Operacions auxiliars de muntatge d’instal.lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis i Muntatge i manteniment d’infraestructures de telecomunicacions en edificis.
 10. Lleure (40 places): Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu, infantil i juvenil i Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu, infantil i juveil.
 11. Magatzems (20 places): Activitats auxiliars de magatzem i Organització i gestió de magatzems.
 12. Manteniment electromecànic (30 places): Muntatge i manteniment de sistemes d’automatització industrial, Muntatge i posada en marxa de béns d’equips i de maquinària industrial i Manteniment i muntatge mecànic d’equip industrial.
 13. Màrqueting (20 places): Implantació i animació d’espais comercials.
 14. Mecanització (20 places): Mecanització per arrencament de ferritja i Mecanització per abrasió, electroerosió i procediments especials.
 15. Neteja (10 places): Operacions bàsiques de pisos en allotjaments, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i Treball domèstic.
 16. Perruqueria (70 places): Perruqueria.
 17. Procés químic (40 places): Operacions bàsiques en planta química.
 18. Secretariat i atenció al client (60 places): Assistència a la direcció i Assistència documental i de gestió en oficines i despatxos.
 19. Taller electromecànic de vehicles (80 places): Planificaió i control de l’àrea d’electromecànica.
 20. Turisme (40 places): Promoció turística local i informació al visitant

Podeu ampliar la informació al següent enllaç: http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-202001/