Agenda

  Selecciona la categoria que vulguis consultar
Dl. 13
MAI
Exposició de fotografia de natura
Fins Dj.30/MaigExposició de fotografia de natura
Des de les 09:00 fins a 20:30

La Biblioteca La Cooperativa organitza una exposició de fotografia de natura de Xavier Xaubet i Josep Maria Mauri de l'AFIC Blanes. Es pot visitar fins al dia 30 de maig. Aquesta exposició està inclosa en el programa d'activitats de la Setmana de la Natura. 

Dv. 24
MAI
L'hora del conte
L'hora del conte
Des de les 17:30 fins a 18:30

La Biblioteca La Cooperativa ofereix una nova sessió de "L'hora del conte" amb "Contes de pirates i tresors" amb Mònica Torra a partir de les 17:30 h. La sessió està recomanada per a infants a partir de quatre anys. 

Dv. 24
MAI
Setmana de la Natura: 'Degoteig de paraules'
Setmana de la Natura: 'Degoteig de paraules'
Des de les 19:00 fins a 20:00
Molí de la Sal

La Regidoria de Sostenibilitat organitza dins els actes de la Setmana de la Natura una sessió de lectura de poemes i textos sobre l'aigua i la sequera a càrrec d'alumnes del Centre de Formació d'Adults Cases dels Mestres, acompanyada per la música de l'alumnat de l'Aula Contrapunt. Serà a partir de les 19 h al Molí de la Sal. 

Ds. 25
MAI
Setmana de la Natura: Taller d'anellament d'ocells
Setmana de la Natura: Taller d'anellament d'ocells
Des de les 09:00 fins a 13:00
Molí de la Sal

La Regidoria de Sostenibilitat organitza dins els actes de la Setmana de la Natura d'enguany un taller d'anellament d'ocells amb l'ornitòleg Joan Carles Abella a partir de les 9 h i fins a les 13 h al Molí de la Sal. 

Dc. 29
MAI
Club de lectura:
Club de lectura: "Les nostres mares"
Des de les 19:00 fins a 20:30

La Biblioteca La Cooperativa organitza una nova sessió del Club de lectura amb el llibre "Les nostres mares" amb la presència de l'autora, la periodista Gemma Ruiz, a partir de les 18 h. Aquesta activitat compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Institució de les Lletres Catalanes. 

Dj. 30
MAI
3a Conferència de Salut: Malaltia de Parkinson
3a Conferència de Salut: Malaltia de Parkinson
Des de les 18:00 fins a 20:00

La Regidoria de Promoció de la Salut organitza la tercera Conferència de Salut dedicada a la malaltia de Parkinson, sota el títol "La malaltia de Parkinson: Una mirada actual" a càrrec del doctor especialista en Neurologia Jaume Kulisevsky a partir de les 18 h a la Biblioteca La Cooperativa. 

Dv. 31
MAI
Festival Solidarity Park: Presentació llibre
Festival Solidarity Park: Presentació llibre
Des de les 18:00 fins a 19:00

El programa d'actes commemoratius del 87è aniversari de l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona' inclou la presentació el llibre "Hablamos diferentes idiomas, pero una misma lengua" a les 18 h amb la presència dels dos coautors del llibre Lourdes Prades i Ramon Naya i de Francie Cate-Arries del College of William&Mary dels Estats Units. 

Dv. 31
MAI
1a Jornada Gluten Free
1a Jornada Gluten Free
Des de les 18:00 fins a 22:00
Peixateries Velles

La Regidoria de Promoció de la Salut organitza la primera jornada 'Gluten free' per fer visible la malaltia celíaca a les Peixateries Velles des de les sis de la tarda i fins a les deu de la nit. 

Dv. 31
MAI
Supernit a les biblioteques
Supernit a les biblioteques
Des de les 19:00 fins a 21:00

La Biblioteca La Cooperativa acull una nova edició de la "Supernit a les biblioteques" a partir de les 19 h. Per participar-hi, cal fer una inscripció prèvia a la mateixa biblioteca. 

Dv. 31
MAI
Festival Solidarity Park: Inauguració exposició fotogràfica
Festival Solidarity Park: Inauguració exposició fotogràfica
Des de les 19:30 fins a 21:00

El programa d'activitats commemoratives del 87è aniversari de l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona' inclou l'exposició fotogràfica "Espais de memòria" de Vicens Tomàs i Carme Beltran. S'inaugurarà a les 19:30 h. 

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-03-2022 09:34