Agenda

  Selecciona la categoria que vulguis consultar
Dj. 01
JUN
Exposició:
Fins Dj.22/JunyExposició: "El món de Schulz, Charlie Brown i Snoopy"

La Biblioteca La Cooperativa organitza l'exposició "El món de Schulz, Charlie Brown i Snoopy" des de l'1 de juny i fins al dia 22 a la mateixa biblioteca. Aquesta mostra commemora el Centenari del naixement de Charles Schulz, autor de la tira còmica Peanuts, on van néixer personatges tan icònics com Charlie Brown, Snoopy, Linus van Pelt o l’ocell Woodstock. 

Ds. 03
JUN
Shopping Night
Fins Dg.04/JunyShopping Night
Des de les 18:00 fins a 00:15

L'Àrea de Promoció del Municipi oferirà la novena edició de la 'Shopping Night', que inclourà la desfilada al Parc de Can Campassol, els flaixos de moda a les botigues i l'espai gastronòmic que inclourà actuació musical en directe. En aquesta edició, també hi haurà activitats per a la mainada. 

Dg. 04
JUN
Festa de l'Esport
Festa de l'Esport
Des de les 09:00 fins a 13:00

La Regidoria d'Esports organitza aquest diumenge una nova edició de la Festa de l'Esport. La jornada se celebrarà de 9 h a 15 h al Camp Municipal d'Esports, la pista polivalent i el Bike Park. A més, es farà també el reconeixement a esportistes i clubs locals. 

Dc. 07
JUN
Des del faristol: Xerrada de divulgació musical
Des del faristol: Xerrada de divulgació musical
Des de les 18:00 fins a 19:30

El cicle de xerrades de divulgació musical "Des del faristol" oferirà "Les tres B alemanyes: Bach, Beethoven i Brahms" a càrrec de Maria Carretero a partir de les 18 h a la sala de la Biblioteca La Cooperativa. 

Ds. 10
JUN
Setmana de la Natura: Sortida i taller
Setmana de la Natura: Sortida i taller
Des de les 08:00 fins a 13:00

La Regidoria de Medi Ambient organitza una sortida per aprendre a identificar les plantes remeieres i un taller de tintures amb plantes autòctones amb l'enginyer agrònom Albert Turné i voluntaris del Grup de Ciència Ciutadana de Malgrat. L'activitat tindrà lloc de 8 h a 13 h i el punt de trobada és el Molí de la Sal. 

Dg. 11
JUN
CineXic
CineXic
Des de les 18:00 fins a 20:00

La programació de cinema en català per a la mainada CineXic d'Òminum Cultural projecta la pel·lícula "Gordon i Paddy" a les 18 h a la Sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. És una col·laboració d'Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Dc. 14
JUN
Taller de còmic
Taller de còmic
Des de les 17:30 fins a 19:00

La Biblioteca La Cooperativa organitza un taller de còmic que porta per títol "La teva tira còmica!" a càrrec de Núria Sanguino a partir de les 17:30 i fins a les 19 h a la sala de la biblioteca. L'activitat està adreçada a nenes i nens d'entre 8 i 11 anys. Per participar cal fer inscripció a la mateixa biblioteca. 

Dg. 25
JUN
Festa de Sant Joan i Sant Pau
Festa de Sant Joan i Sant Pau
Des de les 19:00 fins a 20:30
Parc de Can Campassol

L'Esbart Dansaire Mar Blava oferirà la tradicional celebració de Sant Joan i Sant Pau a partir de les 19 h al Parc de Can Campassol. Amb l'actuació de la Cobla Ciutat de Granollers i la col·laboració de l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina. 

 

 

 

Dj. 29
JUN
L'hora del conte
L'hora del conte
Des de les 17:30 fins a 18:30

La Biblioteca La Coopertiva i la Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ organitzen una nova sessió de "L'hora del conte" amb "Blauró" a càrrec d'Alba Algaba a partir de les 17:30 h a la sala de la mateixa biblioteca. L'activitat és per a nenes i nens a partir de tres anys. L'aforament és limitat. 

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-03-2022 09:34