Adjudiquen el servei de neteja de parcs i d'espais a l'aire lliure a la Fundació Privada El Molí d'en Puigvert

Última revisió 12-12-2019 23:09
08/05/2018

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha adjudicat aquest migdia el servei de neteja de parcs i d'espais a l'aire lliure amb limitació d'accés a la Fundació Privada El Molí d'en Puigvert.

L'adjudicació del servei de neteja s'ha fet per un import de 70.180 euros fins el 2020. La Fundació El Molí d'en Puigvert és una entitat privada, orientada a la inserció laboral i social de persones amb transtorns de salut mental.

També s'ha aprovat l'adjudicació del subministrament de l'enllumenat nadalenc a l'empresa Ximenez Catalunya S.L. per un import de 62.000 euros per a l'enllumenat nadalenc d'aquest 2018 i del 2019.

La Junta de Govern Local ha aprovat el plec de condicions administratives i tècniques particulars per regir la contractació del servei de ludoteca per als estius 2018 i 2019. Aquest servei té un cost de 18.150 euros per a aquest any i 18.150 euros per al vinent.

A més, també s'ha donat llum verd al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Coral Atzavara per un import de 5.000 euros. A canvi, l'entitat es compromet a organitzar la trobada de corals de primavera, cantar els goigs de Sant Roc en l'ofici solemne del 16 d'agost, col·laborar amb l'acte de la Diada Nacional de Catalunya, cantar els goigs de Sant Nicolau en l'ofici solemne del 6 de desembre, organitzar el Concert de Nadal, participar als actes de MalgrART i col·laborar amb la difusió de noves formes de creació musicial, adreçat principalment als joves.

També s'ha aprovat el conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Santa Susanna, Blanes i Tordera, i la Colla de Castellers de l'Alt Maresme. L'acord vol impulsar un marc de cooperació per a la realització i desenvolupament del fet casteller a l'Alt Maresme. L'Ajuntament de Malgrat de Mar hi aporta 1.200 euros perquè la colla pugui portar a terme les activitats previstes.

La junta també ha donat el vistiplau a les activitats de les 2es Jornades Solidàries amb les persones refugiades. L'organització d'aquestes activitats tenen un cost de 1.723,18 euros.

A més, s'ha aprovatuna despesa de 1.611,76 euros per als 14ens Premis Treballs de Recerca de Batxillerat, que es lliuraran el proper dimecres 16 de maig a les 18 h a l'Arxiu Municipal.