L'Ajuntament atorga 16 ajuts a famílies per al Casal Municipal d'Estiu

Última revisió 12-12-2019 23:11
31/05/2017

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, va donar llum verd a la sessió d'ahir dimarts a la concessió d'ajuts a 16 famílies perquè els seus fills i filles puguin participar al Casal Municipal d'Estiu.

Segons el govern municipal, "el 80% de les famílies beneficiàries dels ajuts són d'origen espanyol". "Aquest percentatge trenca falsos mites sobre la relació entre la població migrada i el sistema públic de subvencions de Serveis Socials. Les ajudes d'atorguen en funció a la capacitat econòmica de les famílies", manté el govern.

La Junta de Govern Local també va aprovar encarregar la instal·lació elèctrica del conjunt arquitectònic de l'edifici de les antigues Cases dels Mestres, seu de l'Escola Municipal d'Adults, i del conjunt arquitectònic de l'escola pública Mare de Deu de Montserrat. Aquesta instal·lació és necessària perquè el Departament d'Educació homologui l'Escola Municipal d'Adults.

Per altra part,el govern també va tirar endavant la sol·licitud de dues subvencions a la Diputació de Barcelona per instal·lar calderes de biomassa a les escoles públiques, Maria de Déu de Montserrat i Marià Cubí i Soler. La biomassa és un residu orgànic absolutament ecològic que es fa servir com a combustible, en aquest cas es farà servir per a la calefacció de les escoles. L'objectiu és aconseguir, entre d'altres, augmentar l'eficiència energètica, disminuir les emissions de GEH (CO2) i ensenyar als alumnes l'existència i l'òptim funcionament de les energies verdes i renovables. El govern municipal aposta "per l'energia verda a l'espera de poder anar fent canvis progressius cap a aquesta direcció".