L'Ajuntament rep una subvenció de la Diputació de més de 330.000 euros per a inversions

Última revisió 12-12-2019 23:09
15/06/2018

La Diputació de Barcelona va aprovar ahir dijous un nou programa complementari dotat amb 50 milions d'euros que té la voluntat d'oferir suport econòmic als governs locals de la demarcació. Els ajuntaments podran realitzar inversions en equipaments, infraestructures i béns locals, tant en inversió nova com de manteniment, reparació i conservació, que siguin vertebradores del territori. L'Ajuntament de Malgrat de Mar rebrà 330.674,35 euros d'aquest programa que es destinaran a diferents actuacio

La portaveu del govern municipal, Neus Serra (PDeCAT), ha detallat els més de 330.000 euros es destinaran a diferents inversions. En aquest sentit, Neus Serra ha explicat que els diners serviran per cobrir part de la despesa de projectes que el govern municipal té en aquests moments sobre la taula i que estan en una fase avançada per poder començar-los en un termini de temps breu. En aquest sentit, ha especificat que algunes de les actuacions podrien ser les accions de millora que proposa el nou Pla de Mobilitat, la remodelació de la plaça de Pere III o el nou Banc d'Aliments que el govern municipal posarà en marxa.

Amb aquest nou programa, la Diputació de Barcelona aposta per donar suport a les inversions que han impulsat els governs locals i que, a més, ja han comptat amb el suport de la corporació al llarg d'aquest mandat a través de les Meses de Concertació; o bé, donar continuïtat als projectes que ja han tingut el suport de la Diputació a través del Catàleg de Serveis.