Les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero" revaliden un any més la Bandera Blava, que distingeix la seva qualitat

Última revisió 12-12-2019 23:09
10/05/2018

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor de la Fundació Europea d'Educació Ambiental (FEE) ha tornat a atorgar bandera blava a la platja de Malgrat Centre i a la de l'"Astillero". La platja de l'"Astillero" la rep per sisè any consecutiu i la de Malgrat Centre la manté, de manera consecutiva, des de 1998.

El jurat internacional Bandera Blava 2018 ha concedit a Catalunya 123 banderes, de les quals 101 són per a les platges i 22 per als ports esportius.

Les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero" disposen de tota mena de serveis: dutxes, rampes d'accés, passarel·les, lavabos, mòdul de salvament, entre altres. A més, tenen tots els serveis adaptats per a les persones que pateixen discapacitat física, fins i tot vestidor i places d'aparcament reservades per a elles.

La bandera blava distingeix la qualitat de l'aigua, la qual ha de ser excel·lent. A més, la platja ha de tenir una bona gestió ambiental pel que fa a la neteja i la recollida selectiva de residus, entre altres. També garanteix que es disposa d'uns serveis de salvament i socorrisme adequats, d'un pla de riscos de la platja, d'accessos fàcils i segurs, rampes d'accés i lavabos per a persones amb discapacitat.

Les platges de Malgrat Centre i de l'
Les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero" revaliden un any més la Bandera Blava