Comencen les obres de remodelació de la placeta del passatge de Rigoberta Menchú

Última revisió 21-10-2020 09:59
21/10/2020

La Brigada Municipal va començar dilluns les tasques de millora de la placeta del passatge de Rigoberta Menchú. S'hi posaran jocs infantils nous, es renovarà l'enllumenat i s'hi farà una nova zona enjardinada. Es millorarà l'estètica i la funcionalitat d'aquesta plaça. 

La regidora de Manteniment i Via Pública, Sònia Viñolas, ha explicat que aquesta actuació de millora d'aquest espai verd del passatge de Rigoberta Menchú dóna resposta a les queixes i demandes del veïnat. "Calia fer aquesta millora d'aquest espai. Havíem rebut queixes dels veïns i veïnes i a l'hora de plantejar la renovació les hem tingut en compte", ha detallat la regidora. 

Les obres de millora de l'espai preveuen una nova àrea de jocs infantils amb una zona de seguretat, la renovació de l'enllumenat públic amb la col·locació de dos fanals al mig de la plaça i la col·locació de bancs i papereres nous. El cap del servei municipal d'Espais Verds, Carles Garcia, ha explicat que s'hi posaran 2 parterres nous per millorar la biodiversitat de l'espai i que a l'hora sigui una ajuda per combatre les plagues de les alsines que hi ha a la plaça. També hi ha previst fer-hi un tancat de gabions de pedra. A més, se solucionaran els problemes actuals del sistema de drenatge de la plaça i la recollida de pluvials. 

L'obra s'allargarà entre 4 i 5 setmanes. La regidora ha subratllat que durant aquest temps s'intentarà molestar el mínim possible el veïnat. 

 

Les obres van començar dilluns. Foto: AjMalgrat.
Les obres van començar dilluns. Foto: AjMalgrat.