Inserció Laboral organitza noves formacions per a aquesta tardor

Última revisió 16-09-2022 13:44
14/09/2022

La Regidoria d'Inserció Laboral engega la nova oferta de cursos de "Forma't" per a aquesta tardor. S'oferten sis cursos diferents i ja són obertes les preinscripcions per a una de les formacions. Els cursos són gratuïts.  Les preinscripcions es podran fer dins l'apartat de tràmits destacats de la web.

Els cursos que s'oferten en aquesta tardor són "Jove! La feina s'ha de buscar, trobar, aconseguir i mantenir!", "Prepara't per a l'ACTIC bàsic", "Sortides laborals actuals", "Prepara't per l'ACTIC II (on line), "Portals professionals online", "L'entrevista de feina del segle XXI".

La formació "Jove! La feina s'ha de buscar, trobar, aconseguir i mantenir!" està adreçada a joves entre 16 i 29 anys, que estiguin inscrits en el Servei Local d’Ocupació. Aquest curs donarà a conèixer les eines i tècniques més efectives per a les persones en recerca de feina. Posant èmfasi en l’actitud més adient per tenir èxit, i aconseguir i mantenir la feina, posant l’accent en la importància de la formació al llarg de la vida.  El curs s'impartirà de manera presencial els dies 27 i 29 de setembre, 4 i 6 d’octubre de 9:30 h a 13:30 h.

El curs "Prepara't per a l'ACTIC bàsic" prepararà les i els alumnes per superar la prova de certificació ACTIC bàsic amb garanties, tot acreditant el domini bàsic en l’ús de les TIC. El requisit necessari és estar inscrit en el Servei Local d’Ocupació.  La formació serà presencial els dies 10, 14, 17, 19, 21, 24, 26 i 28 d’octubre de de 9:15 h a 12:15h. 

La formació "Sortides laborals actuals" donarà a conèixer la situació del mercat laboral actual i les sortides laborals per sectors econòmics i professions, així com les vies d’accés a les oportunitats laborals específiques. Amb l’objectiu de poder fer una estratègia més acurada de la recerca de feina. És necessari estar inscrit en el Servei Local d'Ocupació i s'impartirà de manera presencial el dia 27 d’octubre de 9 h a 14 h. 

El curs "Prepara't per l'ACTIC II (on line) es preparan els continguts que s’inclouen en el certificat ACTIC nivell mig per tal de millorar les oportunitats d’aconseguir la seva acreditació, oferint una guia d’estudi i consells per preparar amb èxit la prova de certificació.  Per participar en la formació cal estar inscrit en el Servei Local d’Ocupació i superar la prova de nivell d’accés al curs. La formacio serà telemàtica i s'impartirà de dilluns a dijous del 2 al 17 de novembre de de 15:15 h a 18:15 h. 

La formació "Portals professionals online" oferirà informació per identificar els portals professionals online i les borses de treball que coincideixen amb el teu perfil. Conèixer com registrar-te, personalitzar el perfil, afegir/crear el currículum i activar el compte per oferir serveis professionals en un portal professional específic. Cal estar inscrit en el Servei Local d’Ocupació. El curs serà presencial i es farà el dia 23 novembre de de 9:15 h a 13:15 h.

El curs "L'entrevista de feina del segle XXI" prepararà els alumnes per afrontar els diferents tipus d’entrevista de feina d’una manera pràctica (entrevista competències, videoentrevistes...). El requisit per poder participar és estar inscrit en el Servei Local d'Ocupació. La formació serà presencial i s'impartirà els dies 30 de novembre, 1 i 2 desembre de de 9:15 h a 12:15 h. 

Els terminis per tramitar la preinscripció i l'enllaç on fer-ho són els següents:

 

Preinscripcions per al curs "Jove! La feina s'ha de buscar" del 13 al 22 de setembre de 2022

 

 

 

 

Forma't 2022.
Forma't 2022. Foto: AjMalgrat.