Jornada "Malgrat solidari de molt bon grat", aquest dissabte

Última revisió 14-12-2022 14:50
14/12/2022

L'Ajuntament organitza a través del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional la jornada "Malgrat solidari de molt bon grat", aquest dissabte. Al llarg del dia s'hi faran diferents activitats com tallers, actuacions de música i dansa, i desfilada de moda, entre altres, amb la participació de nou entitats malgratenques. 

La jornada porta per lema Malgrat solidari de molt bon grat,  i està organitzada per la Regidoria de Solidaritat i Cooperació, a través del Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional, del qual formen part les entitats Vicente Ferrer, Mans Unides, Alkaria, Justícia i Pau, Cáritas, l'Associació Solidària Colors, l'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara, la Plataforma Malgrat Acull i l'Associació d'Immigrants de Malgrat.

La jornada solidària començarà amb la presentació de l'Agenda Llatinoamericana, a càrrec del seu coordinador mundial Josué Alemán, a les 12 h a la Biblioteca La Cooperativa. Les activitats continuaran a la tarda a partir de les 17 h a l'Envelat del carrer Comerç. Es farà la lectura del conte Jo vull anar a l'escola i tallers a càrrec d'Alkaria, un taller de henna, una desfilada de moda del Rober de Càritas, danses de Bollywood amb Najma Dansa, l'actuació musical de l'intèrpret agrentinocatalà Gustavo Roman i danses africanes amb Legky Yakaru. També hi haurà un sopar solidari, pel qual ja es poden reservar tiquets a través de la plataforma Entrapolis, i es vendran samarretes, que s'han de demanar prèviament a través del telèfon 658 85 46 93. Els diners que es recullin aniran destinats a la Plataforma Malgrat Acull. La Summer Moguda també col·labora amb la jornada solidària i posarà música a l'Envelat durant tota la tarda. 

Jornada solidària
Jornada solidària. Foto: AjMalgrat.